Recent Topics
Not a bug
Everything that is not a bug (until proven otherwise) will be moved here if we can't find a better place for it.
topics
replies
May 31, 2018 02:28
2018-05-31
Fixed
All fixed bugs to be moved here
topics
replies
Jul 24, 2017 22:58
2017-07-24

Bug reports

Hello I tried to use two terms in exact search (" ") and got a list of results - But none really matched. So the results were worthless. When trying to use this syntax: leichte +sprache I got this error message: Could anyone help to get search… more »
replies

Dec 09, 2015 21:04  
2015-12-09  
I'm in the back office, press the Analytics tab/menu item at the top of the screen. Nothing happens. The code in the bar at the top is http://www.theherzes.com/admin.php?ctrl=stats&tab=summary&tab3=globa, but the screen is entirely blank. I've… more »
replies

Oct 10, 2015 02:24  
2015-10-10  
I tried to delete a post type I don't need. This was the error massage <code>Fatal error: Class 'CollectionSettings' not found in /home/[...]/blogs/inc/items/model/_itemtype.class.php on line 540</code> I can edit and save without any error… more »
replies

Jun 25, 2015 02:13  
2015-06-25  
Hi, if I create more than one blog in my b2evo instance and I allow all reader to comment in blog 2 (with name and email addres) - why I need allow this explicitly for the user group of blog 1? If I allow to comment for all, it should be checked in all… more »
replies

Mar 02, 2015 19:17  
2015-03-02  
hi friends, I upgraded b2evo version from 3.3.3 to 5.0.6 and almost felt relief, until noticed that Russian language in COMMENTS not displaying properly. Meanwhile the rest of the russian language content - in the BODY/POSTS - is all OK. What migh… more »
replies

Dec 10, 2013 09:21  
2013-12-10  
Hi, I've spent hours reading and following messages similar to my issue in this forum to no avail. I'm using the most recent version of b2evolution on my website, 5.0.6, and a fairly new version of PHP, 5.3.27. All of a sudden, last Sunday when I woke… more »
replies

Dec 03, 2013 00:40  
2013-12-03  
Hi I have big problem with login when I have settings in URLs / Blog base URL: Default blog in index.php. On blog page Im not loget in although I m loged as admin in panel admin. This problem appearce only in newest soft version b2evolution version… more »
replies

Oct 07, 2013 22:44  
2013-10-07  
We chose this b2evolution blog and created a cooking one over there -- http://www.how-to-cook.seo-forum-seo-luntan.com, but when we're trying to post some recipes with pictures(images) the posts don't show up(no post at all). Is it a bug? What to do? more »
replies

Sep 04, 2013 19:00  
2013-09-04  
Legend
Forum (contains several topics)
Discussion topic
blog software – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.