Recent Topics

Installed a skin and plug in, they are not working

Started by on Mar 08, 2017 – Contents updated: Mar 13, 2017

Mar 08, 2017 07:02    

Hello all;

I have the latest version installed at www.codeeverything.net. I followed the directions to install the underground_skin into the skin folder. I attempted to install it and I can't even get it to show up in any of the lists. I eventually gave up and installed the youtube plug in in the "plugin" folder and again it can't even be seen.

Can someone give me any idea's?

Mar 13, 2017 23:31

Hi @dwayneb,

Regarding the skin. It's outdated, but as long as I see, fully functional. Please confirm you followed these steps:

1.- Go to: Collections > [Your collection] > Skin
2.- Click on the "Choose a different skin"
3.- Click on the "Install new" button
4.- Set Skin type to "All skins" and Collection kind to "All"

You may now see the skin "Underground" and be able to click on "Install NOW".

Regarding the plugin. You can use the built-in Video plugin (http://b2evolution.net/man/adding-videos), but if you want to use any other plugin, make sure that it's not still displayed in the Installed plugins list (http://b2evolution.net/man/installed-plugins), and then verify that it is available for installation (http://b2evolution.net/man/plugins-available-for-installation). BTW, is this the plugin you are trying to install: http://plugins.b2evolution.net/youtube-plugin?

Mar 13, 2017 23:34

@dwayneb your site is not alive. Is there anything else we can help you with, in order to put it back online?


Form is loading...

powered by b2evolution – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.