Recent Topics

Problems with user management on b2evolution.net site

Started by on May 20, 2017 – Last touched: May 23, 2017

May 20, 2017 21:43    

I had some problems setting up my account here, and I'm still having problems with things like password resets.

I set up my first account earlier this week and just after submitting the form with the username and password I got an error message from the site and didn't receive an activation email. When I tried to log in it told me that the user wasn't activated (although it did exist) and to click on the link in the email . . . which I didn't receive. I tried a few things like password reset but couldn't get past the "your account hasn't been activated" problem.

I set up a new account (this one) a day or two later and that went more smoothly, but I couldn't remember the password so asked for a password reset . . . and no mail came from that. I'm logged in and able to post now because I had an open session in another browser.

Is it just me or is there a problem with system generated emails from this site? I have received a couple (welcome from fplanque, activate your account for the second account) so it's not that the email address is wrong. I've checked my junk folder and there's nothing that I can see there.

Thanks,

David

May 22, 2017 07:56

Hi @zag,

We haven't received more reports like this regarding email delivery issues. Personally, I get many emails every day from b2evolution.net.

For the first account, did you use an email address from the same domain you used to register the second account?

May 23, 2017 11:16

Hi mgsolipa - I used the same email address (so, same domain) for both accounts.

David

May 23, 2017 23:33

Your email provider is probably applying some overzealous spam filters.


Form is loading...

powered by b2evolution free blog software – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.