Recent Topics

[4.1.x] Back-up stuck, Can't Get Blog Online

Started by on Oct 15, 2012 – Contents updated: Mar 18, 2014

Oct 15, 2012 22:57    

My b2evolution Version: 4.1.x

Hi.

Upgrading 4.1.4 to 4.1.5b as suggested. Went to tools for backup -- BAD MISTAKE, because the program froze and site stuck on 503. [Have done a full backup thru CPanel]. How do I get the site back online???

Oct 16, 2012 01:00

If anyone should ever run into this problem, they can manually change the conf/maintenance.html to a different name. My host did this for me.

Oct 20, 2012 17:48

Notes for site administrators:

If you're ever stuck in maintenance mode and want to get OUT of it,
rename the /conf/maintenance.html file to /conf/_maintenance.html .

In order to put b2evolution into maintenance mode, rename this file to maintenance.html (with NO _ at the beginning).

In order to put b2evolution into maintenance mode but still allow access to the install script,
rename this file to imaintenance.html (with an i at the beginning).

Edit the contents of this file to change the message that is displayed during maintenance.

Mar 17, 2014 01:57

I was doing an upgrade from V5.0.7 to V5.0.8 but the website returns System upgrade is in progress. I have tried the above maintenance.html file solution to no avail. Is there another setting that I can visit or a database setting change needed to regain site access.

I also re-loaded the back-up database but still get the system upgrade notice.


Form is loading...

powered by b2evolution – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.