Recent Topics

Polish Lang and polish word's

Started by on Apr 26, 2005 – Contents updated: Apr 26, 2005

Apr 26, 2005 19:07    

Hello
I'm new user of this system and i have a 2 problems with language:
-Mayby sombody have a polish lang ? for this system
-my second problem is a polish word's.

The polish charset is: iso-8859-2, and i change this option in configartion->>regional->>english US(this is deflaut lang) but polish words see a bush of typical polish words(ę,Ś,Ć etc.)
What can i make ?
[/code]

Aug 01, 2005 22:34

maybe somebody can help me :oops:

I translated system for polish version, but I have a big problem with polish words :(
I changed deflaut charset for iso-8859-2 in file: _local.php and in localistation, but problem is :(

Sorry of my english
salute

Aug 08, 2005 20:52

nobody know, how I modyfy or edit system to polish charset ?

Please :'(

Edit: If you would see this problem on live, this is adress og my blogs: www.blog.ibw.com.pl

Sep 19, 2005 11:31

I'm preparing Polish version too (60%done).

I have not any problem

I sent my Polish pack to b2evo stuff.

rgds

markos151

Sep 10, 2006 11:55

Nie chce mi się po angielsku wam pisać , chociaż myslę że to ylko raczej polakom sie przyda.
Kodowanie znaków odbywa się ze zmiennej w pliku _locales.php który jest w katalogu /conf/ chodzi mo oto:

$evo_charset ='';


i tu najlepiej przydzielić właściwe kodowanie:

$evo_charset = 'iso-8859-2';


i tu jest mały myk przez który niejeden (ja napoczątku też :)) głupiał: iso musi być napisane z małych liter :!:
Później to już kwestia ustwienia kodowania w ustawiniach region gdzie tez musi być ta zasada.

Pozdrawiam. :>

Nov 17, 2006 00:30

Is there any progress with Polish translation? Or maybe I can find somewhere unfinished one, that markos151 was doing?
I've tried to contact him, but with no results...

Czy ktoś zajmuje się tłumaczeniem interfejsu na język polski? Jest gdzieś dostępne to, co do tej pory zostało zrobione?
Próbowałem kontaktować się z markosem151, niestety jak narazie bez efektu...

Aug 31, 2007 10:56

Hi,

I've got problem with polish encoding. I've changed the evo_charset to iso-8859-2, created a regional option but it still doesnt work...

Please if You have any suggestions let me knw. The blog at:
http://pawel.albrzykowski.org/

Tom


Form is loading...

CCMS – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.