Recent Topics

HTML Code Problem

Started by on Sep 22, 2006 – Contents updated: Sep 22, 2006

Sep 22, 2006 06:18    

Here's an HTML problem I can't figure out right now. I'll probably figure it out in five minutes like I usually do when I submit a problem here. But, with all the formatting plugins I have loaded, why is this link appearing with all the notation after it?

Check out <a title="Asian AdBabes: Hot Korean babe Jun Ji Hyun ad" href="http://asian-adbabes.blogspot.com/2006/09/hot-korean-babe-jun-ji-hyun-ad.html">Jeon Ji-hyun</a> in this ad!

http://www.radicalcontrapositions.com/left_flank/blogs/index.php/2006/09/21/two_flanks_in_one

I can't see the error! Enjoy on me!

Sep 22, 2006 06:45

View your source code and you'll see you have a "<span class="NonExistentWikiWord">" in there for some reason. Like perhaps a wiki-something plugin is tripping over the camel-case word "AdBabe"?

Sep 22, 2006 07:09

EdB wrote:

View your source code and you'll see you have a "<span class="NonExistentWikiWord">" in there for some reason. Like perhaps a wiki-something plugin is tripping over the camel-case word "AdBabe"?

Thanks, changing that plugin to "opt-out" worked!

BTW, speaking of plugins, how can we make cclicense readable in 1.8.2 again?

Sep 22, 2006 08:33

miguknamja4 wrote:

BTW, speaking of plugins, how can we make cclicense readable in 1.8.2 again?

I didn't know it wasn't! Ida probably figured it out when I upgrade, so now I'll get on it before I upgrade. It'll be in the plugins forum when it's done.


Form is loading...

Build your own site! – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.