Recent Topics

Link problem on versions 6.10.5 and 6.10.7

Started by on Mar 06, 2019 – Contents updated: Mar 07, 2019

Mar 06, 2019 02:08    

I have two links in a blog post that for some reason prepend the skin address. Here are the error messages:

This think.herz.law page can’t be found No webpage was found for the web address: http://think.herz.law/skins/clean1_skin/”http://www.cohenandwolf.com/?t=5&LPA=1021&format=xml&p=3186”

This think.herz.law page can’t be found No webpage was found for the web address: http://think.herz.law/skins/clean1_skin/”http://www.cohenandwolf.com/?t=5&LPA=1021&format=xml&p=3186”
HTTP ERROR 404

This happens on the second and third links on this page: http://think.herz.law/do-more-family. I just can't make the 'http://think.herz.law/skins/clean1_skin/' part of the link go away, and I never actually added it. I wouldn't even know how to get there. I changed skins and upgraded to the newest version too, and neither step helped..

Affected website URL :http://think.herz.law/do-more-family
Exact b2evolution version number :6.10.5 and 6.10.7
Name of your webhost :greengeeks.com

Mar 07, 2019 00:03

I suppose the question is : How did you insert/apply the links and how, if you have, tried to redo them to see if it happens again ?

EDIT
Looked at the site earlier today 6th march and saw the problem, just been back and the links are not there, so am I seeing a different page via the link or have you changed something http://think.herz.law/do-more-family


Form is loading...

CMS – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.