Recent Topics

How re-generate URL "slug" for forum ?

Started by on Nov 27, 2016 – Contents updated: Dec 12, 2016

Nov 27, 2016 04:30    

Hello,

I have modified URL "slug" of my forum, but now when I want to send new topic I have errors how fix that ?

Nov 27, 2016 04:44

Full screenshot please.

Nov 27, 2016 05:56

What version of b2evo is this?

Nov 28, 2016 01:12

So you voluntarily configured your forum to have only one forum, i-e: people cannot choose where they post. Correct?

We will investigate this case but please post a screenshot of your forum homepage to understand how you configured this.

Nov 28, 2016 05:11

For the moment I perform a migration form IPB to B2evo, The forum is not open to the members if you want an account I can create one for you so you can see the error.

I created 10 topic in form on the 6.7.7 but since the update in 6.8.2 impossible to add new or replay any.
In all other blog except form it's possible send.

I have created another forum and if I add new categories it's not created.
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-27-16h03-SQL.png

Nov 28, 2016 23:37

What is this new screenshot you just posted? It doesn't match anything else you described before.

Nov 29, 2016 01:45

@hdtv First, we fixed the bug from your last screenshot here: https://github.com/b2evolution/b2evolution/commit/88bdb2abbfa5b0d80a0ae0797ccf484d1e1aeee9

Then, please be advised that:

  • Your bug descriptions are terse
  • You do not answer questions
  • You make it difficult to see your screenshots by no uploading them to the forum for immediate display
  • The first 2 have been taken down which makes it even harder to follow up on your report
  • It takes an abnormal amount of energy just to try to guess what you really mean

Nov 29, 2016 03:24

Before performing any upgrade I make a clone of the site then compare the benefits and regression of the new version (6.8.2).

When I create new topic in forum (front-office) before I write any text. I see that:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h22-Forum.png
The file displayed in the red area, is random (pictures, files, any), new functionality :/ I don't have add any picture or any files…

I add text (blabla) and Click in bouton Save for member. Result:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h26-Forum.png

When I go in Back-office Maintenance. I see that:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h34-Forum.png

Dec 05, 2016 07:13

Hello @hdtv,

When I create new topic in forum (front-office) before I write any text. I see that:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h22-Forum.png
The file displayed in the red area, is random (pictures, files, any), new functionality :/ I don't have add any picture or any files…

Thank you for the report, this bug has been fixed in https://github.com/b2evolution/b2evolution/commit/b90a3534aa43fc1cf3ec4506f856b719f6cdd8aa

I add text (blabla) and Click in bouton Save for member. Result:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h26-Forum.png

Please check collection setting "Front office statuses" on a page "Your collection" > "Features" > "Posts" > "Post list".
If status "Member" is unchecked/disabled then posts with this status cannot be displayed on front-office, i.e. if your collection has the same settings then it works as expected.
Otherwise please let us more details about your settings or how you can see the created post on edit form and by clicking on permalink to view it on front-office.
Please see my test on first screenshot below.

When I go in Back-office Maintenance. I see that:
https://www.nospy.ch/perso/bug/b2e/2016-11-29-10h34-Forum.png

Sorry, but I don't understand this screenshot clearly, I guess you want say when you create the posts the slugs are not assigned to them.
I have tested to create several posts and then open the tool and my DB has no such broken slugs, see second screenshot below.
It would be good if you tell us step-by-step how to reproduce this.

Thank you.

Dec 10, 2016 14:09

Not working, I believe the database is corrupt.


Form is loading...

powered by b2evolution – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.