Recent Topics

Internal Server Error

Started by on Feb 02, 2019 – Contents updated: Feb 03, 2019

Feb 02, 2019 16:31    

My page is : blog.stephanus. I get this:

Internal Server Error:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@blog.stephanus.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at blog.stephanus.com Port 80

There is no way of logging in or to edit a post. What can I do? My provider doesn't have a solution either.
Can you help me?

Regards

Berni

Complete URL where problem appears :http://blog.stephanus.com/blog1.php
Name or URL of your webhost :stephanus.com
Exact b2evolution version :don't know

Feb 02, 2019 19:17

If you don't know the version number, how did you install it?
When did you install b2evolution? How old is the site?

What have you done recently that may have changed something?

Feb 03, 2019 11:19

in April 2018 I made an update to a newer version. Taht made it crush.

Feb 03, 2019 13:24

April 2018? That's a long time ago.
Have you been able to log in at all since April? I see the last post is dated 12/04/2018

Howe did you try and upgrade Automatic, which means it may well have been the new version that was around then. Version 6.9.7 came out in February 2018 and6.6.10.1 in May 2018.

If you upgraded by ftp you will have the files so you can check the date and version etc.
Make sure you have a copy of the database and try again with a newer version, say 6.10.5

Looking at your site it seems you have an ajax problem in loading forms

However now I've browsed your site I find this. Part of you site is in odd folders so it looks like a bad install/upgrade.

Save the database
delete all the files if you can and reinstall afresh
If you don't have ftp access to delete the old version completely then install in a new directory, or delete the sub-domain and start again etc.

Look at the second image, and url, you have part of the blog in the install folder


Form is loading...

Blog software – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.