Recent Topics

More strange behaviour

Started by on Feb 17, 2018 – Contents updated: Mar 08, 2018

Feb 17, 2018 08:51    

Hi again

Using 6.9.6 stable on this site:
http://www.ourspiritwalk.com/index.php/blog/

"suddenly" (im fooling around with using some javascript via the normal user interface, on another collection "exp1" (don't see how that could affect)) all the photos of colletion "Camino" (stored under ../camino/quick-uploads) has disappeared. Some of the folders are still there but, all the photos are gone.
Now the photos are under ../exp1/quick-uploads (all of them as they should be but, under "Camino") ??
What's going on, a simple setting ? or ?

More strange behaviour

More strange behaviour

Feb 18, 2018 03:49

did you rename a collection maybe? (which may have moved the files)

Feb 18, 2018 04:31

Hmm, I thought each collection had a unique unchangable ID, like a number behind the scenes, from birth to death ?

It happened to me 1ce before but then I didnt find the photos, but restored them from a backup. Perhaps they were under a different collection, but I didnt look.

Can you tell me which name exactly is it I have to be careful about, one of these ?

Feb 18, 2018 04:43

Note: I might have changed some name, I dont remenber.

looks like it could be the URL "filename", default media folder it says, but still, how could it happen ?
Something like this:

  • First call the original blog "blog"
  • Then make another blog also called "blog"
  • And the rename original blog
    (after which the problem would be there ?)

But why not every folder and file, half the empty folders are still there. ?

Mar 08, 2018 03:11

url filename is used to create a folder in your /media/blogs/ folder to store your images. If you rename the collection, b2evo tries to move the files. Normally it works... but maybe for you it failed. Please check your /media/blogs/ folder.


Form is loading...

Free CMS – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.