Recent Topics

massive bug on new installation

Started by on Jul 01, 2018 – Contents updated: Sep 09, 2018

Jul 01, 2018 11:56    

I install a clean B2Evo new 6.10.2-stable
everything runs smooth, get admin pw and it makes new user
I click Email to activate new user
login new user

HAVE NO RIGHT TO MAKE NEW COLLECTION

##
No chance to go to backoffice as admin to coorect user!

Jul 01, 2018 12:00

maybe it is important that I first logged in at once,
before I got the confirmation that the user is now active!

Jul 01, 2018 12:05

but even after the new user is confirmed active he has no right
and I cannot login as admin anymore, so I deleted B2EVO

Jul 01, 2018 12:14

Invalid password change request! Remember you must use the same session (by means of your session cookie) as when you have requested the action. Please try again...

Is it that I am working too fast ???

Jul 01, 2018 12:30

@ingeniero
Hi
First I'm wondering how you installed, was it via an option on your host or did you manually ftp the files and then do an 'install' procedure?

I install a clean B2Evo new 6.10.2-stable everything runs smooth, get admin pw and it makes new user

I'm not sure why you have to email to activate as you are the admin

I click Email to activate new user, login new user

So you deleted b2evo but your last message "Invalid password change request! " is from which, a new install or the original one?

You may want to change the name of this post to Massive problem on new install as it's unlikely to be a bug as others have installed without such issues.

Jul 01, 2018 16:39

it only occures if you allow the installer to create a user - than you have no admin access anymore
by the second time I did create my users manually and it works

Seems others did not create users at install - just remove that feature and all is fine!

Jul 01, 2018 21:12

@ingeniero The b2evolution installer always creates an admin user and it can create demo users in addition. There is no option to "create a user" as you say.

So you must have used another installer, not ours. Which installer did you use? Fantastico? Softaculous? Simple Scripts? Something else?

Jul 02, 2018 10:32

no I didn't use 3d party, but ist is ok now, delete it !

Jul 03, 2018 10:02

As Francois said, as the default download doesn't automatically offer he option to create a user, my thought is that maybe you didn't download the version from this site? If that was the case it may have been tampered with.


Form is loading...

blogging tool – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.