Recent Topics

bug with calendar

Started by on Jul 18, 2013 – Contents updated: Jul 18, 2013

Jul 18, 2013 02:12    

As it seems, there is no topic containing the three words calendar & first & blog so I can think this is a new feedback.

ISSUE
no calendar in the "blog1" blog.
Tested with Firefox 3.X, the latest Firefox too, IE6 and IE7

TESTS
I installed several evo sites with several skins, this happens each time. It is not a "default blog" issue but it is related only with the "blog1" blog wich never displays the calendar. If you delete this blog then set another one as default, calendar is well displayed.

REMARKS
I'm no good enough in understanding PHP vey intricated apps but good enough on testing to be sure that this is a kind of bug. I saw something special, that is: 'blog1" is not handled as the other ones are. This appears in Firefox when you try to edit the generated page and have set an external viewer: all the other blogs are displayed using the external tool, the "blog1" blog is displayed with the internal "view source" process. This means that for Firefox "blog1" is not the same than the other blogs.

Jul 18, 2013 02:17

What version of b2evolution are you using?

Jul 18, 2013 02:31

I am using b2evolution 4.1.7

Jul 18, 2013 03:10

In 4.1.7 there is no special treatment for blog 1 any more.

I just tested it on the demo server http://demo.b2evolution.net :

I added a calendar widget to blog 1 and it showed up without any problem.


Form is loading...

b2 – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.