Recent Topics

Link Building Bug in Notification Email of a New Registration

Started by on Jan 07, 2019 – Contents updated: Jan 08, 2019

Jan 07, 2019 09:41    

Hello,

After a new registration I go an email notification by the system. (see screenshots) - With one exception everything is ok. But one link does not work, because link building obviously failed: belonging to 'Original Source Page" (Urspr√ľngliche Seite) (#1).
This is the delivered link:
https://www.genba.org/blogs/htsrv/email_passthrough.php?email_ID=3455&type=link&email_key=2kf4MDNJy5q4XJnmdTY1NpCFHwFUIIyk&redirect_to=%2F%3Fdisp%3Dlogin%26amp%3Bredirect_to%3D%252F%253Fdisp%253Dposts%26amp%3Breturn_to%3D%252F%253Fdisp%253Dposts%26amp%3Bsource%3Dmenu%2520link

This part of the link is missing:
https://www.genba.org/blogs/htsrv/email_passthrough.php?email_ID=3455&type=link&email_key=2kf4MDNJy5q4XJnmdTY1NpCFHwFUIIyk&redirect_to=https%3A%2F%2Ffokus.genba.org%2F%3Fdisp%3Dlogin%26amp%3Bredirect_to%3D%252F%253Fdisp%253Dposts%26amp%3Breturn_to%3D%252F%253Fdisp%253Dposts%26amp%3Bsource%3Dmenu%2520link

The notification lists also a link 'Page for Registration Trigger' (#2).
This link works pretty fine. It is built correctly

Would be great to get a fix.

Thanks and Regards, Will

Affected website URL :http://fokus.genba.org
Exact b2evolution version number :6.10.5

Jan 08, 2019 23:19

Should be fixed in next release.


Form is loading...

b2evolution CMS – This forum is powered by b2evolution CMS, a complete engine for your website.