Recent Topics
Latest topics
its my first effort to use b2evolution to make news system for my website. I dont have any back ground of php and html so i will need ur help and i hope the community here will help me out! i have installed the software and its working perfectly fine.… More »
replies

Sep 21, 2005 19:48  
2005-09-21  
Hi All, I have a question about how 0.9.1 handles the cookies for accessing admin. Until about a week ago, 0.9.0.10 was the only version that I had ever worked with. I have always accessed my admin pages directly (www.blog.com/admin/b2edit.php). Last… More »
replies

Sep 21, 2005 17:14  
2005-09-21  
We recently installed b2evo version 0.9.1 on our server and I'm now attempting to configure it for use by multiple bloggers. Here is the index page: http://207.22.41.111/b2evo/blogs/ Question: Whenever I click on any of the links like the category link… More »
replies

Mar 18, 2006 14:23  
2006-03-18  
Hi, newbie here... Everything seems to be working ok but when I post a comment or logout of the blog, all I get is a blank screen. The comment actually does get posted and I do get logged out but shouldn't I be redirected to an appropriate page after… More »
replies

Sep 21, 2005 13:56  
2005-09-21  
Hello all, I"m a new User and am very happy with this Blog software :D. Everything has been running smooth untill last night. I was writing a post, and it wouldn't let me preview, but i saved anyways. Once i saved, the blog gave me a "page cannpt be… More »
replies

Sep 22, 2005 05:47  
2005-09-22  
Hi, I have a problem with my blog (www.charlietyack.com), which I have been looking into for some time. I have a linkblog running down the side, which should contain lots of useful links, but most of them do not appear when it is a sidebar to the main… More »
replies

Sep 20, 2005 02:22  
2005-09-20  
What would be the first indication my pingbacks are working? After I post a new blog I get this page where it gives me stats on pingbacks blah blah blah and everything says zero.. Does that mean anything? Just wondering how I can tell if it is working..… More »
replies

Sep 20, 2005 09:22  
2005-09-20  
Hi everybody I am having trouble changing the height of the textarea. I would think that changing admin/_edit_form.php at textarea <textarea rows="16" cols="40" name="content" id="conte would change the size, but it doesn't??? It seems straight… More »
replies

Sep 27, 2005 22:34  
2005-09-27  
I am having a bit of trouble with the terminology and what the choices actually mean on the user and group permissions. I would like the default user to comment but not be able to start a blog. What needs to be checked and unchecked off? Thanks for the… More »
replies

Sep 21, 2005 20:25  
2005-09-21  

In order to start a new topic Log in now!

Legend
Discussion topic
Locked topic