Recent Topics
Latest topics
Just did a quick search and can't find a ref to this. I've installed a B2 EVO at root level as I'd like it to become the home page of http://www.neukol.org.uk - I'm getting 403 errors. I've set up a blog to be the default blog at index.php but it… More »
replies

Oct 04, 2005 07:41  
2005-10-04  
i just installed a linux webserver and loaded b2evolution on it. Now everytime i try to post a blog or even edit somthing i get this error. Fatal error: Call to undefined function: xml_parser_create() in… More »
replies

May 23, 2006 18:04  
2006-05-23  
Hi guys, since this morning, something weird happened on my blogs (ie. http://fb2.hu/blogs/fb2.php ). The posts now appear in increasing order, instead of the normal reverse timeline. There's no apparent change in my b2evo directory, and the dates are… More »
replies

Sep 27, 2005 16:39  
2005-09-27  
Hi, I have my main site www.iansbrainstorm.com that will continue and I have www.ian.net.au/b2 which I would like to transfer over the posts and comments. I am not worried about categories unless it is easy. So which is easier, manual cut and paste or… More »
replies

Sep 27, 2005 11:52  
2005-09-27  
The blog on my server that has been up and running the longest is now giving me errors. It either says the blog is not found on the server, or that the blog doesn't exist. The blog exists in my admin panel, and all of my posts appear to be there. I've… More »
replies

Oct 06, 2005 03:48  
2005-10-06  
I am utterly technologically inept, and you all can laugh at me behind me back...after you give me some help :) I accidentally deleted the directory containing my b2 installation. The database is still there, and besides that I have a backup of the… More »
replies

Sep 27, 2005 14:02  
2005-09-27  

In order to start a new topic Log in now!

Legend
Discussion topic
Locked topic